Поздравляем с 55-летием критика и литературоведа Галину Кириченко!

Поздравляем с 55-летием критика и литературоведа Галину Кириченко!

Правление МСП и Конгресса литераторов Украины сердечно поздравляет литературоведа и публициста, редактора-составителя многих поэтических книг, члена Национального союза журналистов, члена ревизионной комиссии КЛУ Галину Шевченко с днём рождения!
От имени всех коллег по перу от души желаем счастья, здоровья, реализации всех творческих планов, новых успехов. По решению Правления МСП Галина Шевченко награждена литературной премией имени Бориса Гринченко и Почётной грамотой за вклад в развитие литературного и книгоиздательского процесса в Украине.
Поздравляем!

ЗИМОВІ КВІТИ – ІМЕНИННИЦІ…
13 лютого відома українська журналістка, літературний критик, книговидавець Галина Миколаївна Кириченко святкує свій День народження. Уважний і доброзичливий читач знає її переважно за публікаціями під псевдонімом Галина Шевченко. Ім’я редактора-упорядника поетичних видань, автора ґрунтовних передмов, кавалера ордена Святих Кирила і Мефодія, лауреата Міжнародної літературної премії імені Тараса Шевченка не загубилося у вирі швидкоплинних творчих веремій, набрало знакової якості, ставши своєрідним паролем у світі творчої досконалості.
Порівняно недавно журналістська та літературна громада вітала Галину Миколаївну з присудженням їй авторитетної журналістської премії „Правдочолість друкованих слів", яку вручив Голова Української Служби Порятунку генерал-полковник Павло Петрович Диба, до речі, Заслужений журналіст України, про що писала на своїх сторінках газета Конґресу літераторів України „Література та Життя".
Галина Кириченко – постійно у вирі творчих подій. Вона – член ревізійної комісії Конґресу літераторів України, виконавчий директор Літературного фонду імені Павла Полуботка, активний організатор творчих акцій, член Міжреґіональної Спілки письменників України.
Кількома абзацами добрі справи іменинниці вичерпати важко, та це й не є нашим сьогоднішнім завданням. Вітаючи творчу особистість з подією у її житті, зичимо Галині Миколаївні Кириченко доброї долі людської, надійних друзів, незрадливих колег по перу, вдячних читачів.
Нехай квіти серця не в’януть і в найлютіші морози. Дорога пані Галино! Будьте завжди з нами – в будень і в свято, на світлих і радісних шляхах велелюддя!

Іраклій Батуринський, журналіст.

м. Київ

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.