запрошуємо на III-й МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ»

Шановні автори, читачі, друзі,
міжнародний журнал та видавництво "Склянка Часу*Zeitglas",
як МЕДІА-ПАРТНЕР, братиме участь у

III-му МІЖНАРОДНМУ ФЕСТИВАЛІ «КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ»,який
відбудеться у КИЄВІ із 24 травня – 01 червня 2013 року.

Ми щиро запрошуємо Вас на це книжкове свято!

У рамках форуму буде представлено наш журнал, книги наших
авторів та альманах "СКІФІЯ". Стенд Е-08.


ІНФОРМАЦ¶Я ПРО ПРОВЕДЕННЯ
III М¶ЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ «КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ»
24 травня – 01 червня 2013

Програма лояльності:
У будні з 11.00 до 14.00- вхід безкоштовний,
У понеділок 27.05 - вхід безкоштовний.


Для дітей вхід завжди безкоштовний!


Музейним працівникам,членам спілки художників, військовослужбовцям строкової служби, інвалідам 1,2групи – безкоштовно (за наявності посвідчення).


Для літературних критиків, письменників і поетів вхід безкоштовний за умови акредитації, надіславши своє ім’я і прізвище, з поміткою «Автор» на адресу [email protected] до 21 травня.


Також активні читачі можуть зареєструватися для безкоштовного входу, надіславши свої ім’я і прізвище, контактні дані, дати та назви подій, які бажає відвідати із поміткою «Активний читач» на адресу [email protected] до 21 травня.


Для реєстрації учасників презентацій та інших подій необхідно подати до оргкомітету списки на адресу [email protected] або за 1 день до заходу на інформаційну стійку ЖЕУФЙЧБМА та отримати для них тимчасові перепустки.
Для журналістів вхід вільний за умови акредитації за телефоном (+380 44) 288 52 26 або електронною поштою: [email protected]


Особливою подією фестивалю буде Ніч Книжкового Арсеналу 25 травня:
- Спеціальний проект «Серце темряви, поезії, музики», для якого п’ятеро композиторів ¦ діджеїв дібрали й створили музику до сучасних літературних текстів. У дворі Мистецького Арсеналу гратимуть і читатимуть Юрій Андрухович,Юрко Іздрик, Каша Сальцова («Крихітка»), Мар’яна Савка, Богдана Матіяш, Павло Коробчук, Ярослав Лодигін, Влад Азаров, Антон Байбаков, Бадьян Сауна Системз, Гриць Семенчук та Сергій Кейн. Завершить Ніч прем’єра програми ранньої української та російської анімації «Мультаг¦тпроп» Національного центру Олександра Довженка, у музичному супровод¦ Dj U-Ra (режисери - Дзи­а Вертов,Олександр Родченко, Михайло Цехановський та ін.)
- Окремо, на музичній сцені відбуватиметься шестигодинний фортепіанний марафон – твори всесвітньо відомого композитора Філіппа Гласса у виконанні французького піаніста Ніколя Горвата.

Більш докладно на сайті:
http://zeitglas.io.ua/story

З повагою, Олександр Апальков,
редактор журнала «Склянка Часу*Zeitglas»
тел. (04736) 36805, або [email protected]
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.