Презентация альманаху «Форум» №7

ПРЕЗЕНТАЦІЯ
міжнародного літературного альманаху «Форум» №7

Альманах Форум №7Альманах Форум №7 Імпрезу, яка відбулася у мальовничій залі відділу мистецтв Центральної міської бібліотеки Дніпропетровська, відкрив шеф-редактор альманаху О. Кутняк, який розповів про доскіпливу, але справедливу роботу редколегії. «Форум» № 7 на своїх сторінках об’єднав авторів з Ізраїлю, Росії, Білорусі, багатьох регіонів України. Крім звичайних рубрик: «Поэзия», «Проза», «Шутим круглошуточно», «Детская площадка», «Точка зрения», «Друзья уходят, память остаётся», «Книжные новинки членов ДОО ВТС КЛУ», «Юбилейная страничка», з’явилася нова – «Литературная викторина», де редколегія альманаху запропонувала читачам визнати творче авторство одного з двох непересічних поетів сучасності. До того ж відомі автори В. і Ю. Гнатюк підняли питання про поки що невмирущий плагіат у статті «За чистоту избы» в рубриці «Точка зрения».

Присутні автори прочитали власні твори з альманаху, а композитори В.Фалькова, О.Попцова-Ломакіна, О.Швець-Васіна виконали свої пісні на вірші авторів альманаху. Слухачів особливо вразило те, як твори незабутньої Олександри Кравченко(Девиль), які були надруковані у альманасі, прозвучали у виконанні Ольги Репіної.

Кандидат філософських наук Н.Ю. Тарасова, яка вперше проглянула твори альманаху, сказала: «Якщо було б треба оцінити «Форум» № 7 за п’ятибальною системою, я би поставила шість балів».

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.