ЗОВ ПРЕДКІВ. МАВПЯЧИ САГИ.

ЗОВ ПРЕДКІВ. МАВПЯЧИ САГИ.

 

ЗОВ ПРЕДКІВ.
МАВПЯЧИ САГИ.

Як відомо навіть зі шкільних підручників, перший українець з"явився 140 тис. років тому.А що було до того? Хто з приматів дав поштовх еволюції і вона зайнялася створенням українця?  По цієй темі постійно точаться наукові дискусії. І серед саміх приматів теж. Майже в кожному зоопарку.

                        

                                НЕ ТІЛЬКИ УКРАЇНЦІ.

В усіх мавпячих пород свої легенди є.
Ось шимпанзи кажуть, що були вони колись гірськими мавпами. Дуже цнотливими і чемними. Заслужили подяку від Творця.
Одного разу зібрав він їх і каже:
- Ото, любі друзі, задумав я новий віток еволюції і прогресу. Обираю достойних.
- А банани там будуть? - спитали шимпанзи.
- Будуть! - наобіцяв Творець. - І банани і апельсини. Якщо лінитися не будемо.
-Тоді ми йдемо - сказали мавпи. І пішли тяжкою дорогою еволюції.
Йдуть, йдуть, минають віки і тисячоліття, а еволюції з бананами і апельсинами все нема.
- Стоп! - каже Творець. - Щось не те ми робимо, конкретики нема. Давайте ділитися. Ім"я міняти будемо. Хто ще до еволюції хоче - ставай сюди! Будете віднині не шимпанзе, а шимпанідзе!
Підійшло до Творця кілька мавп, а інші кажуть:
- Не хочемо в шимпанідзе! Ось якби шимпанчук або шимпаненко - інше діло! А так заморились ми до еволюції іти, нам і тут добре!
Але Творець не згодився.
- Шимпанчук - це вище досягнення! Я до цього ще не допер - там без космічної свідомості діла не замутиш! Може в майбутньому... - і пішов з кількома обраними шимпанідзами.
Пізніше з них витворились грузини. І тепер, коли вони відвідують зоопарк, першим ділом ідуть до клітин шимпанзе. Дивляться один одному в очі довго-довго.
- Ну, що, кацо, предок, - кажуть грузини, - Іти нам в Євросоюз чи ні?
Не знають відповіді шимпанзи. Хоч скільки бананів їм не давай.
А мудрих шимпанчуків серед них і досі нема.

Слава бананам!                       

 

                                      НЕ В УСІХ ДЇЛА ЙДУТЬ.

      Хоча не у всіх діла йдуть. З Львівського зоопарку мавпи скаржаться. Приходять "свободівці" і починають серед мавп жидів шукати. Ось до їхнього орангутанга пристали. Кажуть, що він жид, тільки приховується. А по-справжньому його звуть Абрам Гутанг. Ось як! І бананів від них не діждешся. Тільки, якщо ім"я Бандери три рази прокричиш і на жидів з москалями полаєшся. А їхні папуги взагалі тільки про Бандеру балакають - іншому не вчили:"Бандер-ра гер-рой! Бандер-ра гер-рой!"
Хоч львівський орангутанг, якого тамошні свободівці "жидом Абрамом Гутангом" охрестили, зараз у клітині плакат повісив.  "Ми - не жиди! Ми - українці! Нащадки та спадкоємці великих цивілізацій. Вища культурна раса в оточенні варварів та приматів!" Питали ми його - бананів багато перепадає? А він:
-Та які там банани! Морду бережу! Бо ті свободівці постійно погрожували мені "жидівську морду" начистити.
- А зараз як, спокійно?
- Та куди там! Кажуть:"Що, мавпячий жид, сховатися схотів?!" Може мені вишиванку натягнути? Буду до дирекції звертатись.
- Тобі не позаздриш!
- І не тільки мені! Ось до горилли теж чепляються. Кажуть:"Москаль ГаврилА! Українця б звали ГаврилО!"
Ось і таке буває у мавпячому житті!
Слава бананам!

 

 

 

                             ДІАЛЕКТИКА.

Ми в нашему мавпятнику теж, бува, філософствуємо. Особливо на теми "Назад до природи!" і про "Едність і боротьбу протилежностей". Коли людей не було, а були тільки мавпи, ніхто не філософствував. Мавпи їли мало, трахалися багато. Ото і чисельність їх зростала. І якось одна частка сказала:" Щось нам мавпяче життя повної ейфорії не приносить. Мабуть підемо ми від вас і будемо у людей еволюціонувати!" І еволюціонували. Тепер їдять багато - о такі брюха носять! А трахаються мало. Отака боротьба протилежностей. А єдність між людьми і обізянством? Нема нічого проще! Нехай люди нам залишки своєї їжі носять, а ми за них потрахаємось!
А які в нашому мавпятнику філософські діспути трапляються! По тим же проблемам діалектики! Особливо яким чином знімати шкірку з банана. Діалектика! Тобто " РАСЧЛЕНЕНИЕ СЛОЖНОГО, путанного". Є такі філософи, як один з павіанів - тільки оком поведеш - вже шкірки нема. Розчленів, задіалектував! Завжди у філософських диспутах перемагав. Поки один гіббон не підійшов. Дививсь той гіббон, дививсь на корзину бананів - всі їх діалектують, шкірка летить так, що скоро зовсім не буде об"єкта філософії. А у павіана у рота аж самі стрибають!
А потім гіббон каже - "Діалектика фальшива наука!" Узяв з корзини банана і без усякої діалектики зубами - хрясь! Ми тільки рота роззявили! Отаке в нього філософське кредо!
Слава бананам!

 

 

                                      ЩЕ ОДНА ГІПОТЕЗА ПРО ПОХОДЖЕННЯ УКРАЇНЦІВ..

 

Тут у нашому мавпятнику про походження людей різні погляди. Про Бога і еволюцію часто сперечаються.
Коли людей не було, було погано. Ні клонів, ні українців. Так, якісь тварини. І мабуть якось Бог засумував. Ніхто його не славить, людей нема. А якого славня діждешся від якоїсь кішки або крокодила?
- Почну людину ліпити! - вирішив Бог.
- Ото зліпе він! - мовила проходяча мавпа. - Якогось москаля?
- Ні, - каже Бог. - Просто людину.
- А українця, вищу істоту, важко зліпити?
Задумався Бог, питає - А якщо не вийде?
- Ото ж і воно! На наш, мавпячий розум, шлях поступової еволюції краще. Хоча, можеш ліпити. А ми, мавпи, будемо еволюціонувати. Поки не еволюціонуємо в найвище творіння - українця.
Отак і почали йти обома шляхами. Мавпи працюють - відбор іде: пітекантроп, зінжантроп, неандерталець... А самого бажаного, укрантропа, так і не виходить. Вже якісь гомо сапієнси по деревам скачуть, а гомо українуса все нема.
І Бог напружуєтья, ліпе та й ліпе. Спочатку жида зліпив, Адама, потім ще. Різних китайців наліпив, індусів безліч, навіть кількох москаликів. Але москалик - це вже вважалося браком. "Недобачив щось" - виправдовував себе Бог. І теж українець в нього ніяк не виліплювався.
Сидять Бог з мавпою і думають: "Що в них, українцях, такого загадкового, що ніяк витворити не можемо?"
І вирішили - треба інопланетний вищий космічний розум на допомогу звати. А він якраз недалеко по-сусідськи, пролітав. Зупинивсь, каже:"Що, хлопці, проблеми? Українець не витворюється? Так то і для нас, космічних розумів, складне завдання, не якийсь тобі папуас або москаль! Але я вам допоможу! Об"єднаємо зусилля!"
Довго працювали. Але в результаті праці трьох вийшов накінець УКРАЇНЕЦЬ!
І сьогодні про це повинен пам"ятати кожний, що українці - результат втілення трьох складових - Божеської духовністі, природної (мавпячої) істотності і вищого космічного розуму. Тому УКРАЇНЦІ - АПОФЕОЗ І ВИЩА СТУПЕНЬ РОЗВИТКУ ЛЮДСТВА!
 Слава бананам!

 

    СВАРКА.

 

Раз гіббон із шимпанзе
Затіяли сварку –
Кому більше з них пасе
Носить вишиванку?

Мавп, буває, допече –
Сваритись здорові -
В кого більше з них тече
Українськой крові?

Хто свідомістю блищить,
Любить українство!
Хто банан собі тащить,
А хто для суспільства!

Хто до серця взяв собі
Юлю і Мазепу –
Той свідомий без ганьби, 
Іншого не треба!

Ще останній іспит є,
Що пройде не кожен.
Перед ним усе псує,
З ним ти - переможець!

Два банана на столі –
В чом у них різниця?
Той принесли москалі,
А той українці.

Обирай без каяття,
Розпачі, натомість
Все підкаже почуття,
Звісно, нацсвідомість.

Засмутилась шимпанза –
Бо як не вгадаю?
Обережно дереза
Банани торкає.

А в гіббона спокій пре,
Справжньо, без догани
Він без сумніву бере 
Трібного банана.   

Українці принесли!
Мавпи, поласуймо!
Не такий як москалі –
Ті гидоту всунуть!

Всі плоди родить земля,
Є в них різні види.
А банан від москаля-
Більш нема огиди!

 

 

               УКРАЇНЦІ - АПОФЕОЗ І ВИЩА СТУПЕНЬ РОЗВИТКУ ЛЮДСТВА!

Це всім відомо. І в нашому мавпятнику також ми ці гасла підняли. А потім посварилися, хто більший українець. "Я! - каже гіббон. - Ось дивиться, в мене і вишиванка є!" А інші мавпи кажуть: "Ти сала не їси! І куми Галі в тебе нема!"
Ото ж і вирішили іспит створити, хто краще гімн України проспіва. Перемогла одна макака. Так жалісно тягнула, що Україна ще не вмерла. А на другому місці шимпанза: вона вище всіх за шматком сала стрибнула. А третє вирішили тому дати, хто сильніше москалів облає. Отут наш гіббон себе показав!
Але потім китайський лапундер все занапастив. Дістав фотку Ірини Фаріон і каже: "Згідно конфуціанської практиці остаточний вирок буде за іншим. Дивиться на фотку і занурюйте в підсвідомість. По системі Дао, як я вас вчив. В кого на пані підніметься, за тим і перемога буде!"
І ось тут усі в калюжу сіли. Ні в кого не піднявся!
- Такі ото з вас українці! - каже лапундер. - Сала не їсте, пані Ірину трахати не хочете... Годі зі своїм українством дурницями займатися! Готуймося до юбілею Мао Цзедуна.  Це головне, зрозуміли?

Слава бананам!

 

 

Комментарии 1

Viktoriya_1 от 1 мая 2014 18:32
Ржала до слез! Ну это ж прелесть какая! Сашечка, ты умница!
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.