Кращих молодих письменників та публіцистів визначили в Луганську

Кращих молодих письменників та публіцистів визначили в Луганську

В Луганському обласному будинку творчої інтелігенції «Світлиця» відзначали молодих письменників та публіцистів Луганщини.
Зокрема, відбулись урочиста церемонія нагородження переможців обласного молодіжного конкурсу поезії та прози «Срібний голос» та обласного молодіжного конкурсу публіцистичних творів на актуальну тему з минулого, сучасного та майбутнього життя українського суспільства «Гостре перо».
Цього року на конкурси було надіслано понад 80 робіт авторських студентських та молодіжних колективів, молодих поетів, прозаїків та публіцистів Луганщини.
Журі конкурсів складалося з професійних літераторів,представниуків МСПУ та КЛУ, серед яких Олександра Фрольченкова, Наталія Мавроді, а також представників організацій-засновників конкурсів. Організаторами конкурсів виступили управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, обласний центр підтримки молодіжних ініціатив і соціальних досліджень та обласний будинок творчої інтелігенції «Світлиця».
Так, переможцями конкурсу «Срібний голос» у категорії 14-18 років у номінації «Проза» стали Наталія Бєльчикова (с. Трьохізбєнка, Слов’яносербський район), Ольга Алейнікова (м. Свердловськ), Олена Сахнюк (Лутугінський район). У цій же категорії у номінації «Поезія» кращою було визнано Ганну Жученко (м. Красний Луч).
У другій категорії, де вік учасників склав 19-23 роки, Марія Жидкова (м. Луганськ) стала переможницею у номінації «Проза». А у номінації «Поезія» перемогли Анастасія Даіаурі (м. Луганськ) та Ірина Шаталова (м. Красний Луч).
У третій віковій категорії, до 35 років, переможцями стали Ірина Бурцева (м. Луганськ), Наталка Осичнюк (м. Луганськ), Надія Рудаченко (смт. Марківка).
Переможцями конкурсу «Гостре перо» у віковій категорії 14-18 років стала Ганна Жученко (м. Красний Луч), а у віковій категорії 19-23 роки – Денис Бобр (м. Красний Луч) та Олексій Романов (м. Красний Луч).

Комментарии 2

Редактор от 30 октября 2010 22:41
На мой взгляд, произведения этих победителей уместно было бы опубликовать на страницах этого сайта. Может быть, предложить им. прислать свои материалы для помещения их на сайте? А.Е.
NMavrodi от 31 октября 2010 09:43
Спасибо, Алевтина, хорошее предложение. Мы предполагали размещение произведений победителей конкурса на сайте. Как только нам  передадут материалы - обязательно разместим. Есть очень интересные работы, особенно в возрастной категории 14-18 лет.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.