ВІТЕР ЗІ СХОДУ. МАВПЯЧИ САГИ.

ВІТЕР ЗІ СХОДУ.  МАВПЯЧИ САГИ.

 

НОВАЧОК ЗІ СХОДУ.

 

А в нашому мавпятнику новачок оселився. З самого Китаю. Лапундер зветься. Ми йому розповіли як банани збираємо. Під Бандеру і під Юлю - нашу маму. І як її оппозиція зачекалась. Але вона ось-ось вийде. Навіть парі в нас про це укладене. Дививсь цей лапундер на портрет Юлі, дививсь, а потім як видасть:
- Хуй лю лю хулі ібу ібу хуй суши!
- Ти диви! - кажуть мавпи. - Тільки приїхав, а вже по нашому як криє! Та ще на нашу Юлю-маму!
- Та ні, - каже гамадрил. - Я ще трішечки китайську пам"ятаю. То він по-своєму.
І перевів :"Брудно-сіра лиса крок за кроком повертається до гуртожитку".
Ото наша оппозиція в того лапундера виходить "гуртожиток", а Юля-мама "брудно-сіра лиса"? Бач воно як!
Ні, може в Юлі-мами і є трохи щось лисячого, але ж не зовсім "хуй лю лю"!? Наші мавпи, особливо ті, що з плакатом "Юля наша мама" по банани виходять, образились.
Лише горила рота ростягнула, вподобалося їй. На портрет Юлі-мами пальцем тиче і повторює:"Хуй лю лю, хуй лю лю!"
Звісно, недарма кажуть, що саме горили москальські предки. Одна кров!
А лапундер заявив, що йому і наш Бандера по барабану. Повісив собі портрет Мао Цзедуна і сидить, мріє, що відвідувачі самі до Мао бананів накидають.
Ха! Бандера - опробувана бананова замануха, а на Мао ще подивимось!
Слава бананам!

 

МАВПЯЧА МУДРІСТЬ.

Час іде. В мавпятнику лапундер з Китаю вже почав навчати всіх як повинна вести себе мудра мавпа. Сидіти і дивитися згори на боротьбу двох тигрів. ЄС Україну до себе тягне, МС до себе, а як відносно бананів у мавпятнику буде, ніхто не каже. Навіть Янукович і Тягнибок. Ото і воно!
Ми тут за банани з Бандерою скачемо і з Юлею-мамою теж, гасла вигукуємо, а лапундер без емоцій сидить зі своїм Мао і все. Каже: "Що мені ваші банани? Одним більше, одним менше... Все рівно майбутнє за Китаєм!" І диви, відвідувачі і йому бананів накидали. Ось дива!
Слава бананам!

 

БЕЗ СУМНІВУ.

 

Між тим, як наш мавпятник той китайський лапундер не вмовляв за свого Мао, які байки не розповідав про південний Китай, де, бач, банани хоч ногами футболь, але ми все рівно тримаємося за Банан-дери - Бандеру і Юлю-маму. А інакше буде зрада мавпячої свідомості.
Тільки горили, звісно предки москалів, до Юлі-мами зрадницькі відносяться. "Хуй лю лю" по-китайські її обзивають.
А ми не зрадили.
- Бандера прийде, бананів принесе! - вигукуємо.
І всі відвідувачі це добре розуміють і банани з торбин дістають.
А що лапундер?
- Мао джусі вань суй! Вань вань суй!
Так хто ж цю китайську балаканину до тями візьме? Кого "суй", куди? І ні слова про банани!
Ми більш практичні. І знаємо: з ким живеш, від того ж і маєш! Ось у нашому мавпятнику звикли банани збирати під гасла "Юля наша мама, Тягнибок папа!" Але чуємо, відвідувачам приїдаються. Що робити?
Позасідали, посперечалися. На слідуючий день виходить шимпанза з плакатом "Хочу мавпенятка від Тягнибока!" Тут відвідувачі ціле збіговисько навкруги скоїли. Усі їй співчувають, поради в реалізації мавпячих мрій дають. Бананів нанесли!!!
Сам Великий Банандер (Бандера) таке б зацінив! Отож і воно!
Слава бананам!

 

НАБЛИЖАЄТЬСЯ СВЯТО.

Якось вирішили ми в мавпятнику спробували під Шухевича бананів назбирати. Бо герой. Стоїмо під портретом Шухевича, зігуємо. Парадним кроком вкруг клітин ходимо. Гамадрил, що Шухевича зображував, залізного хреста начепив - йому хтось з консервної банки вирізав. Теж зігує, промови по-гамадрілячи штовхає.
І що? Жалюгідного банана ніхто не кинув. Ото і прикрили. Чого час дарма гаяти? Ой, така ганеба виявилася - не поважають свідомі українці своїх героїв.
Швиденько портрета Мао дістали і почали "ваньсуй" проголошувати. Під Великого Кормчего трішечки бананів завжди є.
Тим більш Мао Цзедуну  у грудні 120 років виповнюється. Як каже китайський лапундер - це міжнародне свято. Ми в мавпятнику вирішили старанно готуватися. Лапундер, відомо, права Мао на себе бере. Вже і одну гамадрилиху собі підібрав - його Цзян Цин буде. А макаки, що зараз кричать "Юля наша мама!" у цей день будуть гукати про маму Цзян Цин. І навіть на портреті Бандери очі підправимо, щоб на китайця став схожий.
Банана ваньсуй!

 

БУДДІЙСЬКЕ САМОВИХОВАННЯ.

В нашому мавпятнику, хоч на Майдан не пускають, всі мавпи можуть хором гімна співати. Також і на владу лаятися. Ще й як! В нас і змагання проводяться по срачу.
Навіть тренуємося. Ділимося на дві частини і ну один одного крити! Тількі тему обирай! І за плани Майдану сваримося. Бабуїни кажуть, на штурм треба йти олігархічних  апартаментів! Там бананів поприховано! А інші мавпи кажуть, що спочатку треба дрібні бананосховища брати, стільки сил не потребує.
Зойк і крики. Всі лапами машуть, один одного посилає - чудова картина!
Тільки китайський лапундер сидить у "позі лотоса" і ніяк не реагує. Ми його питаємо - чого? Як нормальна мавпа заверещав би, комусь в око заїхав - кайф!
А він каже:
- Я звик до буддійського самовиховання!
І розповів нам оце:
"Якось Будда йшов з учнями, а назустріч йому якась бабця. І ну його лаяти та ображати! Будда - ноль уваги. Учні питають:"Чого?" На це Будда відповів: " Я хазяїн своїх почуттів. В юності мене, бувало, виводив з себе якийсь сторонній шум. Людина особливо складеними словами хоче ініцюювати тебе на якісь дії та емоції. Тобто розпорядитися тобою. Щоб ти робив дії за його бажанням. Але ви ж не будете виконувати щось або нервувати від шуму доща або лаю гієни в лісі. Так і до людських слів треба відноситись. Зрозуміли?
- Так! - відповіли учні.
- Ото і добре. А тепер дайте цій бабці кізди! Щось вона стала мені набридать".

НЕВМИРУЧІ ІДЕЇ.

А в нашому мавпятнику знов сперечання. Про майдан не дуже. "Бунт - діло праве!" - як казав Мао Цзедун.
Отож ми про Мао. 26 грудня йому виповнюється 120 років. Всесвітнє свято!
- Мавпи, треба готуватися! - сказав китайський лапундер. - Будемо вчити "Мао Цзедун сисян" - ідеї Мао Цзедуна.
Я з собою і червону книжечку прихватив - цитатник.
- Ні! - каже гіббон. - Я, по-перше, до свідомого українства схиляюсь. А по-друге 1 січня день народження Степана Бандери. Треба вчити декалог українського націоналіста.
- А я тобі зараз рило наб"ю! - каже лапундер.
- А я тобі!
Коротше, обмінялись аргументами. Але потім вирішили Мао вчити. Бо першого січня все рівно відвідувачі п"янючи десь будуть і жодного банана з них не виб"єш. І угораздило ж провідника нації народитися в такий день!
Ото тепер кожен день сидимо і вчимо. Комісія учора в мавпятник зазирнула.
- А чим, - питає, - ваші мавпи займаються? Де в них плакати про Юлю-маму?
- Юля-мама в них зараз не актуально - відповідає директор. - Ідеї Мао вчать.
І тут ми хором:
- "Ворог наступає - я відходжу.
Ворог відпочиває - я оточую.
Ворог втомився - я нападаю.
Ворог біжить - я переслідую".
- О-о!- каже комісія, - На п"ять бананів! Ми до вас усі ліві делегації будемо тепер запрошувати. Але ви і Бандеру не забувайте. Відносно банана це без різниці, від лівих чи від правих - банан він завжди  банан!
На тім і порішили.
Слава бананам!

 

 

 

Комментарии 1

Viktoriya_1 от 6 мая 2014 21:14
Макак Лапундер - просто прелесть! Я его обожаю!
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.